RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Mariana Nicolae

Mariana Nicolae este profesor onorific de comunicare în afaceri în limba engleză a Departamentului de Limbi Moderne şi Comunicare în Afaceri. Doctor în ştiinţele educaţiei, specializarea educaţia adulţilor, şi în ştiinţe economice, specializarea management, Mariana Nicolae a fost între 2011 – octombrie 2017 director al Departamentului de Limbi Moderne şi Comunicare în Afaceri al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE Bucureşti, şi coordonator al programului de Master în Comunicare de Afaceri în Limba Engleză.

Este autor de cărţi de specialitate, manuale de limba engleză şi comunicare în afaceri şi a scris numeroase articole pe teme educaţionale, sociale şi economice. In anul 2005 a fost bursier Fulbright în SUA, predând la California State University din San Bernardino. Din 2013 este Ambasador Fulbright. A fost și este implicată în mai multe proiecte de cercetare fiind invitată ca expert în cadrul PC7 al Uniunii Europene. Este membru fondator al Uniunii Vorbitorilor de Limba Engleză din România, membru de onoare al Phi Beta Delta, Gamma Lambda CSUSB, membru al Asociaţiei Române pentru Studii Americane, vice-președinte al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) şi membru al Society for Business Excellence. Este președinte al Asociației Lingua Economica.

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Facebook: https://www.facebook.com/mariana.nicolae.710

Site: www.mibcom.ase.ro

Facebook: https://www.facebook.com/asemibcom/