RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Mihaela Arsene

Mihaela Arsene este conferențiar în cadrul Departamentul de Limbi Moderne si Comunicare în Afaceri în Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice din Bucureşti. Cu un doctorat în ştiinţele educaţiei conferit de Universitatea din Bucureşti și centrat pe educaţia adulţilor și optimizarea învățării limbilor străine, cu aplicații la predarea și învățarea limbii engleze, un Masterat în Educaţie acordat de Universitatea Manchester din Marea Britanie printr-un program de burse oferit de Consiliul Britanic, şi un Masterat în Educaţie Internaţională şi Multiculturală obținut la Universitatea din San Francisco, Statele Unite, ca bursier Fulbright în programul româno-american de schimburi educaționale, dna Arsene îmbină armonios şi adaptează creativ modelele educaţionale performante pe care le cunoaşte direct, în sprijinul studenţilor ASE.

Dna Arsene predă limba engleză pentru afaceri în cadrul programelor de licență, de masterat și de perfecționare profesională a cadrelor universitare din ASE. În cadrul programului masteral EDU-RES reinventează în fiecare an, cu reinnoit entuziasm, cursul de Evaluare și auto-evaluare și pe cel de Management al proiectelor educaționale.

În calitate de director al centrului educaţional al Comisiei Fulbright Româno-Americane în perioada 1997-2014 dna Arsene a coordonat proiecte de cercetare şi dezvoltare derulate şi în beneficiul studenţilor ASE. Prin explorarea susţinută a modelelor americane de excelență academică, dna Arsene acţionează în vederea armonizării standardelor universitare şi facilitării accesului studenţilor ASE la programe de perfecţionare la universităţi de elită din Statele Unite.

Domeniile sale predilecte de cercetare includ rolul factorilor afectivi în procesul de învățare, eficientizarea procesului de predare-învățare, dezvoltarea profesională a profesorilor, evaluarea academică, istoria economică a Statelor Unite și a Marii Britanii, managementul proiectelor educaționale.

E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza