RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Mihaela Arsene

Mihaela Arsene este lector în domeniul comunicării în afaceri în limba engleză în cadrul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice din Bucureşti. Cu un doctorat în ştiinţele educaţiei, specializarea educaţia adulţilor, la Universitatea din Bucureşti, un Masterat în Educaţie la Universitatea Manchester din Marea britanie, printr-un program de burse oferit de Consiliul Britanic, şi un Masterat în Educaţie Internaţională şi Multiculturală la Universitatea din San Francisco, Statele Unite, ca bursier Fulbright, dna Arsene îmbină armonios şi adaptează creativ modelele educaţionale performante pe care le cunoaşte direct, în sprijinul studenţilor ASE.

În calitate de director al centrului educaţional al Comisiei Fulbright Româno-Americane coordonează proiecte de cercetare şi dezvoltare derulate şi în beneficiul studenţilor ASE. Prin explorarea susţinută a modelelor educaţionale americane aflate în elita academică internaţională dna Arsene acţionează în vederea armonizării standardelor universitare şi facilitării accesului studenţilor ASE la programe de perfecţionare la universităţi de elită din Statele Unite.

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza