RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Lucia Grosu

Lucia-Mihaela Grosu este profesor de limba engleza si comunicare in afaceri la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si doctorand al Scolii de Studii Culturale si Literare, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti. Este licentiata in studii literare si lingvistice (engleza si franceza) si absolventa a masteratului de Studii Britanice, Universitatea Bucuresti si a masteratului de Comunicare in limba engleza pentru predare si cercetare economica, Academia de Studii Economice din Bucuresti.

In calitatea sa de profesor si cercetator, Lucia-Mihaela Grosu a participat la numeroase conferinte si congrese in tara si stainatate. A publicat articole in domenii diverse ca socio-economie, psihologie sociala, literatura.

Din 2009 este membru al Asociatiei Europene de Studii Canadiene si in aceasta calitate a publicat articole academice in Romania, Croatia si Olanda. Este co-autor al cartii Francophonie littéraire roumaine—Mini-glossaire et convergences.

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza