RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Iulia Rascanu

Iulia Rascanu este profesor de limba engleza si comunicare in afaceri la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si doctorand al Scolii de Studii Culturale si Literare, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti. Este licentiata in studii literare si lingvistice (engleza si franceza) si absolventa a masteratului de Studii Americane, LLS, Universitatea Bucuresti.

A participat cu articole la diverse conferinte nationale si internationale si a publicat in reviste de specialitate pe teme lingvistice, literare si socio-culturale. Este co-autor a doua manuale de limba engleza si co-traducator al Enciclopediei Britannica in limba romana. De asemenea, este implicata in procesul de organizare si desfasurare al conferintei anuale a Departamentului de Limbi Moderne si Comunicare in Afaceri, REI, ASE Bucuresti.

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza