RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Dana Radler

Absolventa a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (1994), Dana Radler a absolvit un Master în Relații Internaționale în cadrul Facultății de Științe Politice a Universității București (2004). A finalizat studiile doctorale în 2015 cu o teză intitulată “Memory and Fiction in John McGahern's Works" în cadrul Școlii Doctorale Studii Literare și Culturale a aceleiași universități. Interesele cercetărilor întreprinse în ultimii ani combină aspect ale identității, studii de memorie și gen aplicate unor autori români și de limbă engleză din perspectiva construcției sau de-construcției societăților moderne specifice studiilor culturale. A publicat articole în jurnale academice prestigioase precum Synergy (2016), East-West Cultural Passage (2016), American, British and Canadian Studies (2016) și Theoretical and Applied Economics (2008) și Sfera Politicii (2004).

Între 2010-2014 a fost editor al Global Issues Newsletter și membru al Grupului de lucru Global Issues al IATEFL (International Association for Teachers of English as a Foreign Language), University of Kent.

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza