RomanaEnglezaFranceza

Limbile ne dezvolta mintea, ne transforma viata si ne fac invingatori.

Raluca Nicoleta Serban

Raluca Şerban este conferenţiar univ. dr. şi predă comunicare în afaceri în limba engleză în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. Titlul de doctor în filologie, obţinut în urma susţinerii tezei “Reprezentări ale ideii de autor în romanul american postmodern. Autoficţiunea în scrierile lui John Barth” în februarie 2011, este o continuare firească a specializării în Studii Americane, domeniu în care a obţinut în 2000 diploma de licenţă iar în 2002 diploma de masterat. Este de asemenea membru al Asociaţiei Române pentru Studii Americane.

În paralel a aprofundat şi predarea limbilor străine / limbaje specializate, în 2007 obţinând “Further Certificate for Teachers of Business English – LCCI International Qualifications”, iar în 2009 a absolvit programul de masterat interdisciplinar “Comunicare în limba engleză pentru predare şi cercetare economică” (EDURES), din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Este autor de cărţi de specialitate, manuale de limba engleză şi comunicare în afaceri şi de limba română ca limbă străină, şi a scris şi numeroase articole pe teme educaţionale (predarea limbajelor de specialitate, predarea limbii române ca limbă străină) şi studii literare – principalele zone de interes şi direcţii de cercetare.

Date de contact:

adrese de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

număr de telefon: 021 3191900, interior 239